Nekaj o meni

js_web

Sem Ines in sem poročna fotografinja. Še kot majhna punčka sem se navduševala nad fotografijo.

Šolski izleti so bile zame prav posebne dogodivščine, katere sem najraje ovekovečila in se domov vrnila s kupi fotografij, na katerih me običajno nikoli niso našli. Veliko bolj sem uživala za fotoaparatom, kot pred njim.

Fotografija takrat še ni bila tako dostopna, kot je sedaj. Ravno iz tega razloga sem jo dala za nekaj časa na stran in obudila ljubezen do fotografije približno pet let nazaj. Kmalu za tem sem že bila ponosna lastnica prvega dslr fotoaparata. Mislim, da sem od tistega dne naprej vsak dan škljocala, s pomočjo tega čudovitega aparata, s pomočjo katerega lahko spremenim vsak najlepši ali najbolj preprost dogodek v večnost.

Fotografije so zame izrednega pomena, saj rada iščem in ujamem lepoto v ljudeh, v naravi, celo v hrani in ustvarjam trenutek, v katerem se združijo preteklost, sedanjost in prihodnost. Preteklost nastane v trenutku, ko se fotografija ustvari. Sedanjost v trenutku, ko fotografijo občudujemo in ko obujamo čudovite spomine ter skušamo podoživeti tista občutja, ki smo jih občutili pri fotografiranju, prihodnost pa, ko si naše spomine ogledujejo generacije, ki pridejo za nami.

Najraje fotografiram ljudi in se še posebej navdušujem nad portretno fotografijo, najraje pa imam poročno, predporočno in družinsko fotografijo. Moji naročniki mi pravijo, da se v moji družbi vedno sprostijo in jaz sem zelo hvaležna, da je tako. Samo na takšen način lahko ujamem resnično bistvo posameznika, saj nas najlepši nasmeh krasi takrat, ko se sprostimo.

Vabim vas, da se mi pridružite, da se bolje spoznamo in preživimo popoldne skupaj. Ustvarili bomo fotografije, na katerih bodo ujeti trenutki, ki vam bodo vedno privabili iskren nasmeh na lica.

Leave a reply

Your email address will not be published.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial