Izjave

janatomaz

Jana in Tomaž

Ko pomisliva na najin poročni dan, se spomniva vseh posebnih trenutkov in ljudi, ki so ga naredili nepozabnega, med njimi tudi Ines.
Že od samega začetka je bil njen pristop oseben, upoštevala je najine želje vendar hkrati pomagala s svojimi idejami. Na predporočnem fotografiranju smo se imeli super,
vzdušje je bilo sproščeno in zabavno, hkrati pa smo se malo bolj spoznali. Že na začetku so naju njene fotografije navdušile, ko pa sva dobila še najine pa sva vedela,
da sva sprejela pravo odločitev glede fotografa. Zaradi njene sproščenosti in profesionalnosti naju na poročni dan sploh ni skrbelo, kako bo vse skupaj potekalo.
Celoten dan je bil res nepozaben in v veliki meri gre zahvala tudi Ines. S celotnim pristopom, od dogovarjanja, samega fotografiranja pa do končnega izdelka sva izjemno zadovoljna. Ne znava si predstavljati, da bi najino poroko fotorgafiral kdo drug kot Ines. Ines, še enkrat hvala!

tinkara

Maruša

Junija sva dobila čudoviti darili. Najprej najino malo žabico, potem pa še fotografiranje z Ines… Komaj sva čakala dan, da se srečamo. Bilo je nedeljsko dopoldne, ko je pozvonilo. Najprej sproščen pogovor,potem pa se je začelo… Ko opazuješ Ines in to njeno ljubezen in strast do fotografiranja ostaneš brez besed. Moje misli so že bile pri slikah. kKaj bo šele takrat…Upravičeno… Še danes, ko jih gledava ostaneva brez besed. Slike govorijo zase svojo zgodbo…ne samo, da je ujela trenutke, ki bodo za vedno prelep spomin na najino malo žabico,
tudi najino pričakovanje slik je “potešila” v zeeelooo kratkem času. Kaj si lahko želiš še bolj kot prijetno preživet dopoldne, super družbo, Ines s fotoaparatom in na koncu prelep spomin? Ines..čeprav že tolikokrat..še enkrat.. HVALA !!

brinaaljaz

Brina in Aljaž

Najbolj všeč mi je bil pristop in odnos, ki ga je do naju imela Ines. Upoštevala je vse najine želje in z njo sem se lahko o vsem pogovorila. Pri samih fotohgrafijah kar nimam besed, zajeto je bilo bistvo, dogajanje, detajli in seveda narava. Srečna sem, da imam v svojem albumu zares krasne slike poročnega dne in lep spomin na Ines.

anticelulit_gel

Malinca

Pri Ines sem imela različna fotografiranja – od fotografiranja izdelkov, image slik, osebno fotografiranje, fotografiranje ekipe Malince in tudi snemanje predstavitvenega videa podjetja.
Z vsemi končnimi izdelki in fotografijami sem bila vedno zelo zadovoljna. Prav tako lahko pohvalim njeno profesionalnost, ideje, hitrost in odzivnost.
Celotna ponudba in dostopne cene sta razloga, da ostajamo njena redna stranka.

tjasajakalana

Tjaša, Jaka in Lana

Fotografirali smo se na lep, sončen jesenski dan. Ines in Primož sta poskrbela, da je vse potekalo v sproščenem vzdušju. Milni mehurčki, obmetavanje s travo, baloni, nasmeh najine Lane vse to in še več nam bo za vedno ostalo v spominu.
Pravijo, da so v življenju pomembni trenutki. Hvala ti Inaya, ker si ujela naše najlepše trenutke v svoj objektiv in tako poskrbela, da bodo ostali večni. Naj fotografija še naprej ostane tvoja prva Ljubezen!

nikadare

Nika in Dare

Z Ines in Primožem smo sodelovali že pri fotografiranju najine prvorojenke Zoje. Že takrat sva opazila njuno predanost k delu, prijeten a tudi profesionalen pristop. Ko so potekale priprave za poroko, sva se brez kakršnih koli pomislekov odločila za sodelovanje z njima. Všeč nama je bilo, saj sta k projektu pristopila celostno. Že nekaj mesecev pred poroko smo se dogovarjali, imela sta veliko predlogov, sta pa tudi naju spodbudila k aktivem sodelovanju. Najina poroka je bila čudovita in ravno takšno sta Ines in Primož ujela tudi v fotograski objektiv. Fotografiranje z njima je bilo zelo zabavno in prijetno. Že dan po poroki naju je Ines razveselila in nama poslala nekaj fotograij… bile so čudovite… Zelo sva bila vesela foto knjige ter vseh fotografij, ki sva jih dobila na cdju. Sodelovanje z njima priporočava vsakomur, saj sta preprosta, prijetna, ugodna, profesionalna… Se že veseliva morebitnega ponovnega sodelovanja z njima…

Leave a reply

Your email address will not be published.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial